Bine aţi venit pe pagina de internet a Consulatului Onorific al României în landurile Saxonia, Saxonia-Anhalt şi Turingia!

Din anul 2011 am onoarea de a reprezenta România în calitate de consul onorific, în primul rând pe plan economic, la nivel politic, precum şi cultural-ştiintific. Această investitură mi-a fost conferită de către Guvernul României spre a intensifica relatiile dintre România şi cele trei landuri germane centrale: Saxonia, Saxonia-Anhalt şi Turingia cu sprijinul permanent al Ambasadei României la Berlin.

Pe pagina noastră de internet puteti găsi informatii despre România, precum şi atributiile mele în calitate de consul onorific şi ale colaboratorilor mei.

Vă rugăm să rețineți ca, noi nu suntem responsabili pentru serviciile consulare şi documentația aferenta, precum eliberarea documentelor de calatorie, vize sau probleme legate de primirea cetateniei. Pentru aceste servicii adresati-va Consulatului Romaniei din Berlin, la numarul de telefon +49(30) 21239555 sau (https://berlin.mae.ro/de).

Vă doresc lecturare plăcută pe pagina noastră de internet!

Nikolaus Petersen

Contact

Consulatul Onorific al României în
landurile Saxonia, Saxonia-Anhalt şi Turingia

Merkurhaus

Petersstraße 50

D-04109 Leipzig


E-Mail: info@honorarkonsul-rumaenien.eu

Program cu publicul

Miercuri, între orele 10 şi 14
(doar pe bază de programare)


Vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail în vederea obţinerii unei programări.